International Koordinator

På Det jyske Musikkonservatorium har de mange internationale relationer. Projekter og udvekslinger med både studerende og undervisere er konstant i gang.
 
Jeg har en koordinerende rolle, hvor jeg planlægger og gennemfører ophold, plejer relationer og sætter nye tiltag i gang.
 
GLOMUS Network er et verdensomspændende netværk af musik - og teater uddannelser, som mødes hvert andet år og videndeler og skaber nye fælles tiltag.
 
Jeg har primært arbejdet med Afghanistan, Palæstina og Mali.
 

Internationale projekter

I am involved with many international educational projects as a project manager at The Royal Academy of Music Aarhus/Aalborg. 
 
Conservatoire des Arts et Métiers Multimédia
Balla Fasséké Kouyaté
 
Det jyske Musikkonservatorium har i en længere årrække haft støtteprojekter i Mali. Landet er præget af borgerkrig og kulturprogrammets hovedfokus er derfor fredsbevarende arbejde.
 
Jeg har arbejdet med udveksling af studerende mellem de to konservatorier også til stor gavn for DJM's studerende, som har haft rig mulighed for at studere den mangfoldige maliske musikkultur. Man siger at blues har sin oprindelse i Mali, og det fornemmer man, når man hører ørkenbandsene fra det nordlige Mali.
 
 
 
En del af kulturprogrammet er en festival, hvor Malis mange musikalske stilarter er repræsenteret. Der er fokus på unge mennesker, som med festivalen får et vindue til verden. Både på selve venuet, men også ved hjælp af hjemmesiden, hvor der produceres PR materiale for alle orkestrer. Læs nærmere på hjemmesiden
 
 
Afghanistan National Institute of Music
 
Jeg har besøgt instituttet som gæsteunderviser og stået for et længere Long Distance Learning program mellem de to konservatorier.
 
Edward Said National Conservatory of Music
 
En gruppe studerende fra Palestina har besøgt os to gange i Aarhus og vi glæder os til vi snart skal besøge dem for anden gang. Fantastisk musik og kulturbro brygges undervejs.
 
 
 
Camilla Dayyani | Tranebærvej 11, 8220 Brabrand - Danmark | Tlf.: +45 51493825 | camilla.dayyani@gmail.com