Orchestras / Camilla Dayyani Trio

Camilla Dayyani Trio

Uffe Steen - Thomas Sejthen - Camilla Dayyani
Camilla Dayyani Trio plays jazz standards in an intimate constellation that leaves good space for the voice and the lyrics. Uffe Steen is one of the finest Danish jazz musicians with an international career. Thomas Sejthen is one of my favorit bassplayers with a solid sound and an admirable presence.
 
Udtalelse fra koncertarrangør Bjerne Yes Hansen fra Ærø:
 
"...igen og igen blev det fremhævet ved den efterfølgende festmiddag for de frivillige at det var en koncert af høj intensitet og musikalitet. Det hele stod så fint, smukt og afklaret. Fornemt gjort, stor poesi, vidunderlig stemme og fraseringer, suverænt akkompagneret med stor lydhørhed af Uffe og Thomas"
 
Denne trio er forholdsvis ny. Uffe Steen og Thomas Sejthen har spillet sammen i mange år og de har et nærvær og et vidunderligt åbent spil, som jeg elsker at være i. Vores koncerter er altid intense og fulde af spontanitet. Lige der hvor jazzens natur blomstrer.
 
Vi spiller hovedsagligt et udpluk af jazzens mange smukke melodier; swing, bossa og ballader. Af og til sniger der sig også nogle af mine kompositioner ind.
Camilla Dayyani | Tranebærvej 11, 8220 Brabrand - Danmark | Tlf.: +45 51493825 | camilla.dayyani@gmail.com