Orkestre / Hess Dayyani Emborg Trio
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hess Dayyani Emborg Trio

Med denne trio har jeg spillet rigtig mange koncerter rundt i landets musikforeninger, kirker, biblioteker og ikke mindst folkeskoler.
 
Hess, Dayyani og Emborgs intime besætning; saxofon, sang og klaver, skaber plads til de stærke tekster, som er i fokus. Musikernes improvisatoriske tilgang til musikken giver hver tekst nyt liv ved koncerterne. Lyrikken er et udpluk fra det store dansk lyrikkatalog med navne som Emil Aarestrup, B.S. Ingemann, Henrik Pontoppidan, Frank Jæger, Michael Strunge og Pia Tafdrup.
 
I 2013 udgav vi albummet Rummet Fyldt, hvor jeg havde skrevet musik til flere af de danske digte og satte tekst til kompositioner af Emborg. Tekstfortolkning er centralt og jeg dyrker den gode klang i de smukke og melodiøse sange.
 
Jørgen Emborg er en stor personlighed i dansk jazz, som har spillet med mange store nationale og internationale stjerne. Han har bl.a. komponeret mange værker for kor og er kendt for sine velskrevne melodier på smukke harmonier.
 
Emil Hess er lektor i musik på Aarhus universitet. Han spiller saxofon og klarinet og har komponeret meget musik til egne og andres orkestre og flere små kortfilm. I selskab med blandt andre sine brøde Mikkel og Nikolaj har han præget Københavns jazzmiljø det seneste årti.
 
OBS Vi spiller for tiden med Thomas Clausen i stedet for Jørgen Emborg.
Thomas er en fremragende pianist og komponist, som du kan læse mere om på www.thomasclausen.com
Camilla Dayyani | Molsgade 1, 3 tv, 8000 Aarhus C - Danmark | Tlf.: +45 22871604 | camilla.dayyani@gmail.com