Formidling

I have always loved teaching! I have played a lot of concerts for young people with Danish poetry and it gave me the opportunity to challenge them musicaly, and also challenge myself in communication. 
 
At the moment my teaching is mostly in world music in public schools. I cherish the moments with the pupils that get inspired and curious about other cultures. And I am vocal teacher at MGK-Ø, where I teach young music talents.
 
Skolekoncerter
Jeg har flere års erfaring med at spille skolekoncerter blandt andet for LMS (Levende Musik i Skolen).
 
Formidling til børn og unge har lært mig meget. De er kritiske og flyvske og kræver alt af de optrædende. De unge tvinger kunstnerne til at være tydelige og udtryksfulde og de fanges af oprigtighed og kunnen. 
 
Jeg holder meget af at formidle til skolebørn.
 
 
Undervisning
Jeg har undervist i sang og kor i 20 år. Jeg bruger alt hvad jeg har med i baggagen af erfaring og input fra mine undervisere Etta Cameron, Birgitte Friboe, Marie Bergman, Katrine Madsen og Anne Rosing.
 
Jeg er ansat på Aarhus Musikskole, hvor jeg har flere forskellige funktioner.
 
Jeg er sanglærer for unge talentfulde sangere, som gerne vil videre ad musikkens vej. De er optaget på vores Musikalske Grund Kursus MGK-Ø. Læs mere om MGK her
 
Jeg er kapelmester på World Music Center, hvor vi underviser folkeskoleklasser i verdensmusik og laver store forestillinger i Musikhuset. Læs mere om WMC her
 
 
 
 
 
 
Ud i det fri
 
En sang jeg skrev til Aarhus Jazz Orchestra i forbindelse med en koncert for skoleelever.
 
Den er arrangeret af Nikolai Bøgelund
 
Vi udgavv den i 2021 som en kommentar til skolebørnenes corona situation
 
Der findes danse instruktionsvideo på Youtube, hvis man lige vil danse med derhjemme eller med sin klasse.
Camilla Dayyani | Tranebærvej 11, 8220 Brabrand - Danmark | Tlf.: +45 51493825 | camilla.dayyani@gmail.com