Formidling

I have always loved to teach! I have played a lot of concerts for young people with Danish poetry and it gave me the opportunity to challenge them musicaly, and also challenge myself in communication. 
 
At the moment my teaching is mostly in world music in public schools. I cherish the moments with the pupils that get inspired and curious about other cultures.
 
Skolekoncerter
Jeg har flere års erfaring med at spille skolekoncerter blandt andet for LMS (Levende Musik i Skolen).
 
Formidling til børn og unge har lært mig meget. De er kritiske og flyvske og kræver alt af de optrædende. De unge tvinger kunstnerne til at være tydelige og udtryksfulde og de fanges af oprigtighed og kunnen. 
 
Jeg holder meget af at formidle til skolebørn.
 
Undervisning
Jeg har undervist i sang og kor i 20 år. Jeg bruger alt hvad jeg har med i baggagen af erfaring og input fra mine undervisere Etta Cameron, Birgitte Friboe, Marie Bergmand og Katrine Madsen.
 
Jeg er ansat på Aarhus Musikskole, hvor jeg har sangelever og er en del af World Music Center, hvor vi underviser folkeskoleklasser i verdensmusik.
 
Lungekoret leder jeg en gang om ugen. Det er et samarbejde mellem Aarhus Musikskole og Lungeforeningen. Koret består af mennesker med kroniske lungesygdomme og de har enorm gavn af sangen både fysisk og psykisk.
 
I øjeblikket arbejde jeg med et nyt projekt i Gellerup, som hedder Muziba. Det er en musikklub hvor børn og unge spiller musik fra Mellemøsten.
 
https://www.youtube.com/watch?v=oEvBKmvUvw0
Workshops
Jeg laver ofte workshops på skoler eller videregående uddannelser.
 
Eksempler på workshops:
 
Sang og bevægelse
 
Mellemøstlig musik
 
 
Foredrag
Jeg har holdt mange foredrag blandt andet i FO regi. Foredragene udvikles undervejs til den enkelte situation. Ofte indgår der sang og/eller bevægelse undervejs. 
 
Eksempler på foredrag:
 
The Duke - om Duke Ellingtons musik
 
Intertekstualitet i musikken - referencer i musik
 
Musik i kriseramte lande - med udgangspunkt i danske projekter
 
Charlie Chaplin - The Composer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lungekoret på Rådhuset 2017
Camilla Dayyani | Molsgade 1, 3 tv, 8000 Aarhus C - Danmark | Tlf.: +45 22871604 | camilla.dayyani@gmail.com